De ondernemende bedrijfsmakelaar voor
Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Land van Cuijk

Laauwikstraat 2

LENT Winkelruimte - 1.287m2 - Huur Prijs op aanvraag
Een prachtige lokatie voor een ondernemer die veel ruimte zoekt. Goed bereikbaar en centraal gelegen winkelruimte met magazijn, dagverblijf, kantoor etc. ter grootte van ca. 1.200 m2 , v.h. supermarkt, met voldoende parkeerplaatsen in het centrum van Lent met in de directe omgeving meerdere winkels, een kapper en een tweetal restaurants.
Specifiek voor de supermarkt zijn diverse parkeerplaatsen aansluitend als tegenover de ingang van de winkel aangelegd.

De winkelruimte is rechthoekig van vorm met daarnaast in de laagbouw opslag en flesseninname. Op de verdieping is een dagverblijf en zijn enkele kantoorruimten. Op de 2e verdieping is een zolder.
De huidige winkelruimte is ca. 844 m2 groot, exclusief magazijn.

De ruimte op de begane grond biedt mogelijkheden voor allerlei soorten van detailhandel, hierbij kan gedacht worden aan zowel dagelijkse als niet dagelijkse boodschappen, het vestigen van een nieuwe supermarkt is niet toegestaan. Verhuurder staat open voor nieuwe idee├źn die een basis bieden voor continu├»teit in gebruik. Qua bestemming zijn kantoren en maatschappelijke dienstverlening eveneens toegestaan. Huurders zullen te allen tijde een verzoek voor het beoogde gebruik bij de gemeente Nijmegen moeten indienen.

Oppervlakte van het perceel is 1287 m2, vrijwel geheel bebouwd. Oorspronkelijke bouwjaar is niet bekend waarschijnlijk rond de dertiger jaren, een grote verbouwing dateert van 1960, daarna zijn er nog diverse kleinere aanpassingen gedaan.

De ligging is in de nabijheid van de Mauritssingel, een belangrijke ontsluiting van Nijmegen. De lokatie is derhalve uiteraard goed bereikbaar met de auto. Ook openbaar vervoer is in de directe nabijheid, te weten enkele busstations en een treinstation aan de andere zijde van de Mauritssingel.

Huurcontract zal conform het laatste model ROZ gehanteerd worden aangevuld met bijzondere en Algemene Voorwaarden. Huurtermijn bij voorkeur langer, zal in overleg met verhuurder besproken kunnen worden. Er zal altijd een bankgarantie gesteld dienen worden ter hoogte van drie maandhuren te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Overdracht

Laatste wijziging
31 maart 2014
Huur
Prijs op aanvraag
BTW belast
21,0%
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemmingen
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Perceeloppervlakte
1287m2
Binnen waardering
goed
Buiten waardering
goed

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern