winkelruimte

€ 1.035,- per maand

 BeschikbaarHuur

Bekijk video

Omschrijving

Compacte winkelunit op een uitstekende lokatie, zowel goed in het zicht op het plein, maar ook gelegen in het gedeelte van het centrum met de meeste passanten! Op het plein wordt tevens de weekmarkt gehouden.

De ruimte is ca. 60 m2 VVO groot, Als gevolg van een recente brand wordt de ruimte momenteel geheel opgeknapt zodat deze een uitstekende basis biedt voor een ondernemer om zijn eigen afwerking en huisstijl toe te passen.
Afwerking: een pantry (incl. close-inn boiler) en een toilet, koeling-/verwarming gaat plaatsvinden via een airco unit. De winkelruimte wordt voorzien van een systeemplafond met ledpanelen, de wanden worden gestukadoord en de vloer wordt geëgaliseerd.
De buitenkant aan de voorzijde wordt op de zelfde wijze afgewerkt als het naastgelegen Mar en More.

Indeling: de winkelruimte heeft een etalage aan de voorzijde een pantry en het toilet met fonteintje. Daarnaast is er via een smalle gezamenlijke gang toegang naar een deur aan de achterzijde waar eveneens separaat een kleine gedeelde berging is.

Beuningen heeft een actief centrummanagement, op regelmatige basis worden evenementen georganiseerd, mede in samenwerking met andere clubs en stichtingen waardoor de consumenten actief naar het centrum getrokken worden.

De huurovereenkomst die opgesteld wordt is op basis van het laatste model ROZ winkelruimte, waarbij een bankgarantie of waarborgsom gesteld dient te worden ter hoogte van 3 maandhuren inclusief BTW.
De huurtermijn is in overleg, verhuurder heeft een voorkeur voor een langere termijn.
Oplevering zal omstreeks 1 mei 2023 kunnen plaatsvinden.

Gebruik detailhandel, dienstverlening en horeca (uitsluitend restaurant) behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een nadere toelichting en een afspraak om de ruimte te bekijken en de mogelijkheden te bespreken!

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Luc Beumer Vastgoed’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Luc Beumer Vastgoed’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

 • Adres: Julianaplein 148
 • Plaats: Beuningen Gld
 • Huur/koop: Huur
 • Type: winkelruimte
 • Bestemming: Beuningen Gld
 • Vraagprijs: € 1.035,- per maand
 • Bouwjaar: 1986
 • Energielabel:
  • Klasse: B
  • Einddatum: 076 2031-03-17 2031