winkelruimte

€ 165,- per vierkante meter per jaar

 BeschikbaarHuur

Bekijk video

Omschrijving

Op een centraal gelegen winkelruimte met een oppervlakte van ca. 125 m2, de oppervlakte is in overleg eventueel in beperkte mate aan te passen.
Deze ruimte ontstaat door scheiding van de huidige grote ruimte in twee delen. De buitenzijde wordt deels voorzien van een nieuwe pui waarmee de zichtbaarheid, toegang en herkenbaarheid sterk vergroot wordt.

De oplevering van de te huren ruimte is casco+ dat wil zeggen voorzien van een aansluiting GWE en aansluiting riolering ten behoeve van toilet en pantry. Huurder heeft daarmee de mogelijkheid om naar eigen inzicht de ruimte in te delen en af te werken.

De locatie is is een duidelijke zichtlokatie. Mede door de naastgelegen ALDI en de aansluiting op het centrum van Boxmeer zeer herkenbaar een druk bezocht. Verder kan er tot bij de voordeur geparkeerd worden, gratis (blauwe zone) wat het bezoek aan de ruimte zeer aantrekkelijk maakt.

De bestemming ter plaatse is “Centrum-3” , dit houdt in:
1. detailhandel en grootschalige detailhandel, behoudens volumineuze detailhandel, en reparatie ten behoeve van particulieren;
2. dienstverlening;
3. lichte horeca, categorie 1, met een maximale oppervlakte van 250 m?;

In geval van horeca heeft verhuurder nadrukkelijk voorkeur voor ondernemers die ruimte nodig hebben voor uitbreiding van hun bestaande (regionale) concepten danwel landelijke formules.

Boxmeer heeft een actief centrummanagement op basis waarvan regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd worden. De gemeente Boxmeer heeft een sterk aantrekkend werking op de omgeving en telt per 1 mei 2014 ruim 28.000 inwoners.

Met betrekking tot de verhuur zal een overeenkomst gesloten worden op basis van de laatste versie ROZ winkelruimte, aangevuld met bijzondere en algemene bepalingen.
Verhuurder heeft voorkeur van een langere huurtermijn, een en ander is echter bespreekbaar. De huurder zal in ieder geval voor oplevering en aanvang van de huur een waarborgsom of bankgarantie moeten voldoen ter hoogte van 3 maanden huur met servicekosten en BTW.

Kenmerken

  • Adres: d’n Entrepot 2D
  • Plaats: Boxmeer
  • Huur/koop: Huur
  • Type: winkelruimte
  • Bestemming: Boxmeer
  • Vraagprijs: € 165,- per vierkante meter per jaar
  • Bouwjaar: 1995
  • Servicekosten: € 25,-