kantoorruimte

€ 174.500,- k.k.

 BeschikbaarKoop

Bekijk video

Omschrijving

Uniek project met de gelegenheid om kantoorvilla’s te kopen v.a. 89 m2 BVO in Cuijk op een prominente zichtlocatie vanaf de Beersebaan op bedrijventerrein Gildekamp in Cuijk onder Nijmegen aan de snelweg A73.

Bent u ondernemer in het Land van Cuijk of stadsregio Nijmegen en op zoek naar een nieuwbouw kantoorpand om u in te vestigen? Dan weet u dat er weinig kwalitatief aanbod is, al helemaal niet van kleinere units (< 350m2). Toch is het bezit van vastgoed ook voor kleine ondernemers een interessante investering; het is een stabiele belegging met weinig risico.

Aan de Beersebaan in Cuijk ontwikkelt Vastadis 18 geschakelde kantoorvilla’s verdeeld in 2 fases van 9 stuks. Dit is een unieke kans als u op zoek bent naar een kleinschalige zelfstandige ruimte met een eigen entree en ruim voldoende eigen parkeerplaatsen direct voor de deur. De units worden duurzaam gebouwd en zijn voorzien van voorzieningen als een zeer snel glasvezelnetwerk en de mogelijkheid tot elektrische laadpalen voor auto’s.

Voor zowel een ondernemer die behoefte heeft aan een kleinere zelfstandige ruimte -89 m2 BVO- gelegen op de begane grond als een ondernemer die meer ruimte nodig heeft, verdeeld over 2 tot 3 lagen -102 m2 tot 413 m2- is er ruimte beschikbaar, in combinatie met eigen parkeerplaatsen.

Algemene kenmerken
• Toplocatie in Cuijk
• Perfect bereikbaar via de A73
• 9 geschakelde kantoorvilla’s
• 89 m2 tot 413 m2 BVO
• Start bouw eind 2022

Koopsommen.
Villa A1 – 3 lagen – 202 m2 BVO – 5 parkeerplaatsen – € 380.500,- v.o.n.
Villa A2 – 3 lagen – 202 m2 BVO – 5 parkeerplaatsen – € 380.500,- v.o.n.
Villa A3 – 2 lagen – 191 m2 BVO – 5 parkeerplaatsen – € 371.000,- v.o.n.
Villa A4 – 1 laag – 89 m2 BVO – 2 parkeerplaatsen – € 174.500,- v.o.n.
Villa A5 – 2 lagen – 102 m2 BVO – 3 parkeerplaatsen – € 204.500,- v.o.n.
Villa A6 – 1 laag – 89 m2 BVO – 2 parkeerplaatsen – € 174.500,- v.o.n. OPTIE
Villa A7 – 2 lagen – 103 m2 BVO – 3 parkeerplaatsen – € 210.000,- v.o.n.
Villa A8 – 2 lagen – 191 m2 BVO – 5 parkeerplaatsen – € 383.000,- v.o.n.
Villa A9 – 3 lagen – 413 m2 BVO – 10 parkeerplaatsen – VERKOCHT

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Gebruik.
De kantoorvilla’s hebben de bestemming: ‘kantoorgebouw en bedrijven in de dienstverlenende of maatschappelijke sector’. De bedrijfsruimte is ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld kantoorruimte voor een notariskantoor, advocatuur, consultancyfirma’s, facilitaire dienstverleners en IT-bedrijven of als praktijkruimte voor bijvoorbeeld een fysiotherapie.

De gemeente Land van Cuijk heeft het terrein bestemd voor bedrijven tot milieucategorie 2 plus bedrijven met een dienstverlenende en/of maatschappelijke functie. (conform ‘Bijlage 2 'Staat van Bedrijfsactiviteiten – bedrijventerrein' van bestemmingsplan vastgesteld 16-12-2013.)

Duurzame nieuwbouw.
Het project Kantoorvilla’s Beersebaan wordt gebouwd volgens de principes van duurzaam bouwen. Denk hierbij aan vloer-, gevel-, en dakisolatie, HR++ beglazing en optioneel zonnepanelen op het dak boven de eigen unit. De bouwmethode is grotendeels circulair wat betekent dat de materialen in de toekomst opnieuw gebruikt kunnen worden.

Natuurinclusief bouwen.
Duurzaamheid gaat verder dan het gebouw alleen. Het gaat ook over de impact die het gebouw heeft op de omgeving en de lokale flora en fauna.

In het ontwerp is veel aandacht voor een gezonde en aantrekkelijke leefomgeving voor mens en dier. Zo zorgt bijvoorbeeld het groene parkeerdek voor verkoeling in de zomerhitte maar ook voor extra wateropvang. En wordt om het gebouw ruimschoots groen aangelegd. Dat trekt insecten aan, wat weer goed is voor vogels en vleermuizen.

Voorzieningen gebouw.
De kantoren worden casco opgeleverd met een basispakket aan voorzieningen, deze bestaan onder andere uit:
– Vloer-, gevel- en dakisolatie
– HR++ beglazing
– Afgewerkte betonvloer
– Voorbereiding voor plaatsing van zonnepanelen en warmtepomp
– Meterkast met loze leiding naar parkeerplaats
– Mogelijkheid tot reclame op de eigen gevel

Afbouwpartij via Vastadis.
Vastadis werkt samen met een professionele afbouwpartij die voor u de gehele afbouw op zich kan nemen. Dat heeft een aantal voordelen. Zo hoeft u niet zelf op zoek naar een betrouwbaar afbouwbedrijf dat op tijd aan de slag kan en kwaliteit levert.

Eigendom.
De koper koopt een appartementsrecht en alle appartementsrecht eigenaren zijn lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE zal het beheer van het gebouw (laten) uitvoeren waaronder de opstalverzekering, onderhoud aan de buitenzijde van het gebouw en het terrein. Door het gezamenlijk uitvoeren van deze zaken zullen de kosten per saldo voordeliger uitvallen dan indien iedere eigenaar dat voor zich moet doen. Vastadis stelt vooraf een externe partij voor de VvE aan; voor een professioneel beheer van dag één en waarbij de individuele ondernemer/eigenaar ontzorgt wordt.

Kenmerken

 • Adres: Gildekamp
 • Plaats: Cuijk
 • Huur/koop: Koop
 • Type: kantoorruimte
 • Bestemming: Cuijk
 • Vraagprijs: € 174.500,- k.k.
 • Bouwjaar: 2022
 • Aantal parkeerplaatsen: 2
 • Bereikbaarheid:
  • Snelweg: op 1000 m tot 1500 m
  • Bushalte: op minder dan 500 m