winkelruimte

Omschrijving

In het centrum van het historische Grave bieden we ca. 148 m2 (winkel)ruimte aan, onderdeel van een Rijksmonument.

De buitenzijde van dit pand is voorzien van 3 markiezen boven de ramen en de toegangsdeur. Deze zijn onder andere voorzien van authentiek glas in lood.
De eerste ruimte is ca. 44 m2 groot met grotendeels een vrije hoogte van ca. 3 meter (balkenplafond) en verder een plavuizen vloer. De aansluitende ruimte (ca. 104 m2) bestaat uit diverse ruimten waaronder 2 units die voorheen gebruikt werden als koeling. In dit gedeelte is tevens een pantry en het toilet. De achteruitgang komt uit op de Scheeresstraat en is via een poortje met gezamenlijke toegang te bereiken.
Onder het gehuurde bevinden zich nog twee (gewelf)kelders.
De huidige indeling en afwerking van de bijruimten is gerealiseerd voor het gebruik ten behoeve van een groentewinkel met 2 koelingen.
Er is een aansluiting op de nutsvoorzieningen gezamenlijk met de bovenwoning (tussenmeters). Verder is er een aansluiting op glasvezel mogelijk. De aanwezige verwarming bestaat uit een c.v.-ketel en enkele radiatoren, in de winkel hangt een airco unit.

De bereikbaarheid is goed en in de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen gelegen, gratis parkeren in een blauwe zone.

Bestemming Centrum, met name detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke doeleinden.

Grave heeft een actief centrummanagement waarmee de onderlinge contacten tussen de ondernemers versterkt worden om daarmee ook gezamenlijk activiteiten te plannen en belangen te vertegenwoordigen ter versterking van het centrum van Grave

Huurbetaling per maand vooruit. Bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur met een opslag ter hoogte van de BTW. Huurtermijn in overleg, verhuurder heeft voorkeur voor langere termijn.
Aanvaarding is in de huidige staat per direct mogelijk

Kenmerken

  • Adres: Klinkerstraat 7
  • Plaats: Grave
  • Type: winkelruimte
  • Bestemming: Grave
  • Vraagprijs: geen prijs
  • Bouwjaar: 1834
  • Servicekosten: geen servicekosten