bedrijfsruimte

€ 135.000,- k.k.

44 m2 BeschikbaarKoop

Bekijk video

Omschrijving

ALLE BEDRIJFSUNITS ZIJN INMIDDELS ONDER OPTIE, WE KUNNEN GEÏNTERESSEERDEN OP EEN RESERVELIJST OPNEMEN

DE MIES TE GROESBEEK

Representatieve bedrijfsruimtes aan de Hulsbroek in Groesbeek op een uitstekend bereikbare locatie, dat is wat u kunt verwachten op bedrijventerrein De Mies in Groesbeek. Vastadis ontwikkelt hier 12 geschakelde bedrijfsunits en 11 bedrijfsboxen, ideaal voor ondernemers en ZZP’ers die op zoek zijn naar een moderne werkruimte.

Met de start van de bouw gepland voor eind 2023, is dit uw kans om te investeren in een aantrekkelijke bedrijfsruimte op een toplocatie. Bedrijventerrein De Mies ligt gunstig ten opzichte van de Nijmeegse regio en biedt goede bereikbaarheid met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Vanaf het terrein rijdt u in slechts 15 minuten naar de A73 en in 15 minuten staat u in het bruisende centrum van Nijmegen.

Het park biedt bovendien een ruime hoeveelheid parkeergelegenheid voor uw werknemers, bezoekers en toeleveranciers.

Wacht niet langer en profiteer van deze buitenkans. Neem contact op met Luc Beumer Vastgoed voor meer informatie en reserveer uw plek op dit aantrekkelijke bedrijventerrein!

Locatie
Bedrijventerrein De Mies is een modern en goed bereikbaar gebied met voornamelijk lokaal georiënteerde bedrijven. Het terrein is gelegen in Groesbeek, gemeente Berg en Dal, op de grens van Gelderland en Limburg en nabij de Duitse grens. Het terrein wordt ontsloten via De Ren, waardoor het terrein gemakkelijk bereikbaar is met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer.

Bestemming
Het terrein is bestemd door de gemeente voor verschillende bedrijfsactiviteiten, zoals praktijkruimtes en werkplaatsen, met eventueel ondergeschikte verkoop-/opslag- of kantoorruimte. De gemeente Berg en Dal staat ter plaatse bedrijven toe met dien verstande dat bedrijven in de categorie 1,2 en 3 met als grootste afstand 100 meter zijn toegestaan. Op verzoek zenden wij een lijst waarop toegestane bestemmingen te vinden zijn.

Verkoopprijzen
Unit – m2 BG – m2 Verd – m2 totaal – Prijs v.o.n.
Unit 1 – 90 m2 – 44 m2 – 134 m2 – ONDER OPTIE
Unit 2 – 90 m2 – 44 m2 – 134 m2 – ONDER OPTIE
Unit 3 – 90 m2 – 44 m2 – 134 m2 – ONDER OPTIE
Unit 4 – 90 m2 – 44 m2 – 134 m2 – ONDER OPTIE
Unit 5 – 90 m2 – 44 m2 – 134 m2 – ONDER OPTIE
Unit 6 – 90 m2 – 44 m2 – 134 m2 – ONDER OPTIE
Unit 7 – 94 m2 – 55 m2 – 149 m2 – ONDER OPTIE
Unit 9 – 159 m2 – 61 m2 – 220 m2 – ONDER OPTIE
Unit 10 – 90 m2 – 44 m2 – 134 m2 – ONDER OPTIE
Unit 11 – 90 m2 – 44 m2 – 134 m2 – ONDER OPTIE
Unit 12 – 90 m2 – 44 m2 – 134 m2 – ONDER OPTIE
Unit 13 – 90 m2 – 44 m2 – 134 m2 – ONDER OPTIE

(Prijzen excl. 21 % BTW)

– Momenteel zijn alle units onder optie, deze opties lopen eind van de komende week danwel begin van de week daarop af. Bij belangstelling kan men zich aanmelden voor de reservelijst –

Voorzieningen gebouw
De bedrijfsunits worden casco opgeleverd met een uitgebreid basispakket aan voorzieningen. Het basispakket bestaat onder andere uit:

– Vloer-, gevel- en dakisolatie
– HR++ beglazing
– Afgewerkte betonvloer begane grond
– Voorbereiding voor plaatsing van warmtepomp
– Groepenkast
– Mogelijkheid tot reclame op de eigen gevel
– Afstandsbediening voor de overheaddeur

De bedrijfsunits worden voorzien van 100% groene stroom vanuit onder andere zonnepanelen op het dak aangelegd en geëxploiteerd door Oppio-Energie. Zij biedt kopers van dit project maar liefst een half jaar gratis stroom in de eerste 6 maanden na oplevering.

Uitstraling
Een professionele en representatieve uitstraling voor uw bedrijf is essentieel en kan het verschil maken. Bedrijfsgebouw De Mies, ontworpen door Driessen Architectuur, is een modern en hoogwaardig gebouw met een verzorgde en professionele uitstraling. Gelegen aan de doorgaande weg de Hulsbroek, biedt het gebouw een prachtige zichtlocatie die uw bedrijf de aandacht zal geven die het verdient.

Van Casco tot Turn-Key
De bedrijfsunits worden casco opgeleverd met een basispakket aan voorzieningen. Als u wilt dat uw unit volledig wordt afgewerkt, heeft Vastadis een betrouwbare partner die de volledige afbouw voor u kan verzorgen. Zo hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een aannemer en kunt u erop vertrouwen dat de afwerking van hoge kwaliteit is en op tijd wordt geleverd.

Natuurinclusief bouwen
Tijdens de ontwikkeling is er veel aandacht voor een aantrekkelijke leefomgeving voor mens en dier. Zo zorgen bijvoorbeeld de groene parkeervakken voor verkoeling in de zomerhitte maar ook voor extra wateropvang. Om het gebouw heen wordt ruimschoots groen aangelegd. Dat trekt bijen en vlinders aan, wat weer goed is voor vogels en vleermuizen. Slimme oplossingen als inbouwkasten bieden ruimte voor broedende vogels en vleermuizen.

Voorzieningen terrein
Rondom het gebouw zijn 38 parkeerplekken aanwezig. Door een deel van de parkeervakken uit te voeren in ecorasters zullen deze parkeervakken na verloop van tijd veranderen in verstevigde grasoppervlaktes en oogt het parkeerveld mooi groen. Aan de zijde van Hulsbroek wordt een groenvoorziening met 2 wadi’s aangelegd. 4 parkeervakken zijn direct voorzien van elektrische Oppio-Laadpalen. Naar behoefte plaatst Oppio-Energie extra laadpalen bij.

De voordelen van kopen
Een bedrijfsunit: huren of kopen? Als u op zoek bent naar een bedrijfsunit, staat u voor dit dilemma. Het kan het heel aantrekkelijk zijn om een bedrijfsunit te kopen.

De voordelen van kopen op een rij:
• De investering is een stabiele belegging met weinig risico
• Uw vaste lasten zijn constant
• U kunt uw eigen pand helemaal naar uw wensen aanpassen.
• Als het nodig is, kunt u een eigen pand weer verkopen of verhuren

Vereniging van Eigenaren
Als eigenaar van een bedrijfsunit neemt u automatisch deel in de Vereniging van Eigenaren (VvE) van bedrijfsgebouw De Mies. Naar rato betaalt u contributie aan de VvE en heeft u stemrecht. De vereniging behartigt de belangen van de eigenaren en verzorgt:
• Opstalverzekeringen en andere financiële administratieve zaken
• Groot en klein onderhoud
• Bewegwijzering en andere voorzieningen
• Onderhoud van water, groen en het gehele terrein
• Vertegenwoordiging naar parkmanagement bedrijventerrein Mies

De VvE waarborgt de uitstraling van bedrijfsgebouw De Mies. Uw bedrijfsunit behoudt op die manier haar waarde.

Start bouw
De bouw van bedrijfsgebouw De Mies start in eind 2023. Verwachtte oplevering is medio 2024. Dit project is een initiatief van Vastadis Projectontwikkeling en wordt uitgevoerd met gerenommeerde partners als architectenbureau Driessen Architectuur.

Heeft u nog een vraag?
Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Luc Beumer Vastgoed uit Nijmegen of Vastadis Projectontwikkeling uit Cuijk. Wij vertellen u graag meer.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De illustraties, impressies, afmetingen en oppervlaktes zijn slechts indicatief en niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie is onderhevig aan verandering. Publicatie of verspreiding van deze tekst en brochure zonder schriftelijke toestemming van Vastadis is niet toegestaan.

Kenmerken

  • Adres: De Ren
  • Plaats: Groesbeek
  • Huur/koop: Koop
  • Type: bedrijfsruimte
  • Bestemming: Groesbeek
  • Vraagprijs: € 135.000,- k.k.
  • Oppervlakte: 44 m2
  • Verdiepingen: 2