kantoorruimte

Omschrijving

TE KOOP LUXE KANTOORVILLA’S
bouwnummers 4-6-8

Aan de Energieweg direct naast het sportpark de Schoonhorst, ontwikkelt Vastadis 6 luxe geschakelde kantoorvilla’s. Het gebouw heeft een markante uitstraling, mede door het gebruik van de expressieve kaders met houten balklamellen. De villa’s zijn zeer representatief en bij uitstek geschikt voor het faciliteren van het ‘nieuwe werken’.

Deze kantoren beschikken ieder over een vloeroppervlakte 131 m2 verdeeld over 2 lagen. Het dak is voorzien van 11 zonnepanelen. De villa wordt casco+ opgeleverd waardoor het mogelijk is het kantoor naar eigen wensen en inzichten op te delen en in te richten.

De villa’s beschikken over een ruim aantal parkeervakken (3 per kantoorvilla). Daarnaast zijn enkele gedeelde gastenparkeervakken. De parkeervakken worden groen uitgevoerd.

Bereikbaarheid
Het complex is gelegen aan de Energieweg en wordt ontsloten vanuit de Dr. de Blécourtstraat. De Energieweg biedt een snelle toegang tot het centrum en een vormt ontsluiting naar de A15/A325 richting Arnhem, de A73 richting Venlo en de A50 richting Tiel/ Rotterdam. Schuin tegenover het gebouw is een bushalte.

Uitstraling
Door het gebruik van strakke gevelbekleding van antracietgrijze bakstenen, waar mooie houten balklamellen in verwerkt zijn, geniet het gebouw van een karakteristieke uitstraling. Aan de voorzijde kijken alle kantoren uit over het industriële hart van de Energieweg en aan de achterzijde hebben ze een rustig uitzicht over de woonwijk Heseveld.

Alle kantoren worden uitgevoerd met grote raampartijen om zo veel mogelijk daglicht binnen te laten vallen. Door het aanleggen van frisse witte kaders rondom de entrees genieten de kantoren ook van een eigen portaal als ingang. Deze gevel biedt ook de mogelijkheid om wat reclame-uiting aan te brengen voor het uitdragen van de eigen identiteit.

Wij kunnen hierbij de laatste 3 van deze 6 kantoorruimten aanbieden voor de aantrekkelijke prijs van € 270.000,- vrij op naam per stuk, exclusief BTW. De begane grond is 68 m2 BVO en de verdieping is 63 m2 BVO, tezamen 131 m2 BVO

Gebruiksmogelijkheden
De villa’s zijn bestemd voor kantoren, dienstverlenende bedrijven en sociale, maatschappelijke en culturele voorzieningen. Voorbeelden hiervan zijn rechtskundige diensten, evenementenbureaus, grafische vormgevers of ingenieursbureaus. Zie: “Stadsburg, bestemmingsplan artikel 10, 2008”.

Opleveringsniveau
De units worden casco+ plus aangeboden met daarin een basispakket aan voorzieningen. Daarnaast wordt een aantal opties aangeboden. Uitgangspunt is dan ook dat u zelf de afbouw voor haar rekening neemt zodat u zelf vorm kunt geven aan de door u gewenste indeling, uitstraling en afwerkingsniveau.

Het basispakket bestaat onder meer uit:
– Vloer-, gevel- en dakisolatie
– HR++ beglazing
– Warmtepomp (lucht-water)
– 11 Zonnepanelen
– Vloerverwarming
– Groepenkast
– Mogelijkheid tot reclame bij de eigen ingang

Kopen als belegging
Indien u als belegging een of meerdere kantoorvilla’s koopt voor de verhuur dan valt er een aantrekkelijk (bruto aanvang) rendement te behalen van zo’n 7% tot 9%. Daarnaast zal de waarde van dit pand in de loop der jaren naar verwachting alleen maar stijgen. Zo zijn de prijzen van bedrijfsruimtes in de afgelopen 5 jaar met gemiddeld 5,8% per jaar gestegen en over de afgelopen 30 jaar met 3,2% per jaar (bron: ASRE op basis van NVM Business en Strabio en SriVAD). Het investeren in een kantoorvilla kenmerkt zich dan ook als een stabiele belegging met een gunstig risicoprofiel.

Toekomstbestendig en Milieuvriendelijk
Vastadis houdt zich in ontwikkeling van gebouwen veel bezig met toekomstbestendigheid van zowel de eindgebruikers als het pand zelf.Het gebouw is te karakteriseren als uitermate toekomstbestendig en milieuvriendelijk. Dit komt tot uitdrukking door laatste gebeurt door het toepassen van recyclebare materialen, duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, en een gas-loze warmtevoorziening vloerverwarming maar ook door het toepassen van de principes van ‘Natuur Inclusief Bouwen’.

Vereniging van Eigenaren
De (3+6) kantoorvilla’s worden ondergebracht in een Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE heeft als doel het beheer van het gebouw en het behartigen van de gemeenschappelijke belangen. Het gebouw wordt daarbij in appartementsrechten gesplitst, een koper koopt een appartementsrecht waarin de bedrijfskantoorvilla is ondergebracht. Alle eigenaren zijn lid van de VvE. De kosten voor het beheer zullen met name bestaan uit verzekeringen, het onderhoud van de buitenzijde van het gebouw, het beheer van het groen en eventuele aanvullende voorzieningen, waartoe de VvE in gezamenlijkheid beslist.

Start bouw
De bouw start in maart 2023. De voorwaarde hierbij is dat er een onherroepelijke volledige vergunning is afgegeven. Het project is een initiatief van Vastadis Projectontwikkeling.

Voor vragen of nadere informatie, neemt u dan vrijblijvend contact op met Luc Beumer Vastgoed.

Deze tekst en het beeldmateriaal is bedoeld ter beeldvorming. Aan deze beschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

 • Adres: Dr. de Blécourtstraat (bouwnummer 4-6-8)
 • Plaats: Nijmegen
 • Huur/koop: Koop
 • Type: kantoorruimte
 • Bestemming: Nijmegen
 • Vraagprijs: € 270.000,- k.k.
 • Bouwjaar: 2022
 • Aantal parkeerplaatsen: 3
 • Bereikbaarheid:
  • Snelweg: op 2000 m tot 3000 m
  • Bushalte: op minder dan 500 m