kantoorruimte

Omschrijving

TE KOOP LUXE KANTOORVILLA, TYPE VILLA ZUID

Aan de Energieweg direct naast het sportpark de Schoonhorst, ontwikkelt Vastadis 3 luxe geschakelde kantoorvilla’s. Het gebouw heeft een markante uitstraling, mede door het gebruik van de expressieve kaders met houten balklamellen. De villa’s zijn zeer representatief en bij uitstek geschikt voor het faciliteren van het ‘nieuwe werken’. De kantoren beschikken over een vloeroppervlakte van 429 m2 tot 435 m2 verdeeld over 3 etages. De bovenste verdieping heeft grote ramen met een panoramisch uitzicht op de omgeving. Hierbij heeft deze verdieping ook een extra hoog plafond (3,6 meter) waardoor deze ruimte een luxere uitstraling krijgt.

De villa’s worden casco opgeleverd waardoor het mogelijk is het kantoor naar eigen wensen en inzichten op te delen en in te richten. De villa’s beschikken over een ruim aantal parkeervakken (ca. 9 per kantoorvilla). Daarnaast zijn enkele gedeelde gastenparkeervakken. De parkeervakken worden groen uitgevoerd.

Bereikbaarheid
Het gebouw is gelegen aan de Energieweg en wordt ontsloten vanuit de Dr. de Blécourtstraat. De Energieweg biedt een snelle toegang tot het centrum en een vormt ontsluiting naar de A15/A325 richting Arnhem, de A73 richting Venlo en de A50 richting Tiel/ Rotterdam. Schuin tegenover het gebouw is een bushalte.

Kantoorvilla Zuid heeft een uniek uitzicht over Nijmegen, de Energieweg en de woonwijk Heseveld. Naar het zuiden is zicht op de zes lagere kantoren van het project. De kantoorvilla heeft drie verdiepingen met een totale vloeroppervlakte van 435 m2. De 2e verdieping heeft een extra hoog plafond wat een luxe uitstraling geeft aan de kantoor/
vergaderruimtes op deze verdieping.

Ook heeft de villa een eigen entree aan de achterzijde van het gebouw. Enkele ramen op de middenetage aan de westzijde
zijn voorzien van houten balklamellen wat van binnenuit een bijzondere kijk naar buiten geeft.

Opleveringsniveau
De units worden casco aangeboden met daarin een basispakket aan voorzieningen. Daarnaast wordt een aantal opties aangeboden. Uitgangspunt is dan ook dat u zelf de afbouw voor haar rekening neemt zodat u zelf vorm kunt geven aan de door u gewenste indeling, uitstraling en afwerkingsniveau.

Het basispakket bestaat onder meer uit:
– Vloer-, gevel- en dakisolatie
– HR++ beglazing
– Groepenkast
– Mogelijkheid tot reclame bij de eigen ingang

Koopprijs € 795.000,- v.o.n.
(Prijzen excl. 21% BTW)

Gebruiksmogelijkheden
De villa’s zijn bestemd voor kantoren, dienstverlenende bedrijven en sociale, maatschappelijke en culturele voorzieningen. Voorbeelden hiervan zijn rechtskundige diensten, evenementenbureaus, grafische vormgevers of ingenieursbureaus. Zie: “Stadsburg, bestemmingsplan artikel 10, 2008”.

De voordelen van kopen
Een eigen kantoor: huren of kopen? Als u op zoek bent naar een eigen kantoorpand, staat u voor dit dilemma. Het kan het heel aantrekkelijk zijn om een bedrijfspand te kopen. De voordelen op een rij:

Investeren in een bedrijfsunit is een stabiele belegging met een gunstig risicoprofiel. Zo zijn de prijzen in de afgelopen 5 jaar met gemiddeld 5,8% per jaar gestegen en over de afgelopen 30 jaar met 3,2% per jaar*.
De vaste lasten zijn over lange periode constant. Zo weet u waar u aan toe bent. Bij huurpanden loopt u het risico op huurverhoging bij verlenging van de huurovereenkomst.
Bij veranderde bedrijfsomstandigheden kan het pand worden verkocht of verhuurd. Bij een huurpand kunt u meestal niet tussentijds opzeggen.
Een gekocht pand is altijd beschikbaar. Bij een gehuurd pand is het afwachten of de huurovereenkomst wel wordt verlengd.
Het pand kunt u helemaal naar uw eigen wensen aanpassen of verbouwen.

*Bron: ASRE op basis van NVM Business en Strabio en SriVAD.

Toekomstbestendig en milieuvriendelijk
Het gebouw is te karakteriseren als uitermate toekomstbestendig en milieuvriendelijk. Dit komt tot uitdrukking door het toepassen van recyclebare materialen, een gas-loze warmtevoorziening maar ook door het toepassen van de principes van ‘Natuur Inclusief Bouwen’.

Vereniging van Eigenaren
De (3+6) kantoorvilla’s worden ondergebracht in een Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE heeft als doel het beheer van het gebouw en het behartigen van de gemeenschappelijke belangen. Het gebouw wordt daarbij in appartementsrechten gesplitst, een koper koopt een appartementsrecht waarin de bedrijfskantoorvilla is ondergebracht. Alle eigenaren zijn lid van de VvE. De kosten voor het beheer zullen met name bestaan uit verzekeringen, het onderhoud van de buitenzijde van het gebouw, het beheer van het groen en eventuele aanvullende voorzieningen, waartoe de VvE in gezamenlijkheid beslist.

Start bouw
Het streven is om in maart 2023 te starten met de bouw. De voorwaarde hierbij is dat er een onherroepelijke volledige vergunning is afgegeven. Het project is een initiatief van Vastadis Projectontwikkeling.

Voor vragen of nadere informatie, neemt u dan vrijblijvend contact op met Luc Beumer Vastgoed.

Deze tekst en het beeldmateriaal is bedoeld ter beeldvorming. Aan deze beschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

 • Adres: Energieweg (Villa Zuid)
 • Plaats: Nijmegen
 • Huur/koop: Koop
 • Type: kantoorruimte
 • Bestemming: Nijmegen
 • Vraagprijs: € 795.000,- k.k.
 • Bouwjaar: 2022
 • Aantal parkeerplaatsen: 9
 • Bereikbaarheid:
  • Snelweg: op 2000 m tot 3000 m