bedrijfsruimte

€ 249.940,- k.k.

55 m2 BeschikbaarKoop

Bekijk video

Omschrijving

DE BOUW IS GESTART!

OPLEVERING UITERLIJK 30 SEPTEMBER!

ONDERNEMEN OP EEN ECONOMISCHE TOPLOCATIE IN STADSREGIO ARNHEM-NIJMEGEN

Bent u op zoek naar een hoogwaardige bedrijfsruimte die perfect bereikbaar is? Aan de Griftdijk in Nijmegen-Noord wordt momenteel gebouwd aan 11 geschakelde casco bedrijfsunits.

Bedrijvenpark Griftdijk is dé ideale locatie voor lokaal en regionaal georiënteerde bedrijven die op zoek zijn naar een logistieke toplocatie. Via de Griftdijk rijdt u in nog geen 5 minuten naar de A15 en bent u in 15 minuten in het centrum van Nijmegen of Arnhem. Op het park is ruim voldoende parkeergelegenheid voor uw werknemers, bezoekers en toeleveranciers.

Locatie
Het gebouw Griftdijk-Zuid is onderdeel bedrijvenpark Griftdijk en wordt tegelijk ontwikkeld met het bedrijfsgebouw Griftdijk-Noord. Het bedrijvenpark wordt ontsloten via de Griftdijk en ligt tussen het sportpark Nieuw Baveren en de groeiende woonwijk Zuiderveld.

Gebruik
De bedrijfsunits zijn ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld praktijkruimte, werkplaats, showroom of opslagruimte met eventueel ondergeschikte verkoop-/kantoorruimte. De gemeente Nijmegen heeft het terrein bestemd voor bedrijven in milieucategorie 2 t/m 3.1 (Zie lijst van bedrijfsactiviteiten, Buitengebied Valburg – 15, 12 april 2012).

Verkoopprijzen

Unit – m2 BG – m2 Verd – m2 totaal – Prijs v.o.n.
Unit A1 – 117 m2 – 112 m2 – 229 m2 – VERKOCHT
Unit A2 – 116 m2 – 111 m2 – 227 m2 – €412.040,- *
Unit A3 – 75 m2 – 70 m2 – 145 m2 – €249.940,- *
Unit A4 – 75 m2 – 70 m2 – 145 m2 – VERKOCHT
Unit A5 – 116 m2 – 111 m2 – 227 m2 – VERKOCHT
Unit A6 – 116 m2 – 111 m2 – 227 m2 – VERKOCHT
Unit A7 – 114 m2 – 109 m2 – 223 m2 – €304.435,- *
Unit A8 – 78 m2 – 73 m2 – 151 m2 – VERKOCHT
Unit A9 – 138 m2 – 133 m2 – 271 m2 – €369.235,- *
Unit A10 – 112 m2 – 107 m2 – 219 m2 – VERKOCHT
Unit A11 – 60 m2 – 55 m2 – 115 m2 – VERKOCHT

(Prijzen excl. 21 % BTW)

*De opties die voor elke unit meegenomen zijn in de bouw zijn:
– Minimaal 2 draai-kiep ramen
– Bij units met een overheaddeur een schrobputje
– 2 brandblussers
– Afstandsbediening voor de overheaddeur (indien aanwezig)
– Liander stroomaansluiting 3x 25 ampère
– Vitens wateraansluiting

Voorzieningen gebouw
De units worden casco opgeleverd met een uitgebreid basispakket aan voorzieningen. Het basispakket bestaat onder andere uit:

– Vloer-, gevel- en dakisolatie
– HR++ beglazing
– Afgewerkte betonvloer begane grond
– Voorbereiding voor plaatsing van zonnepanelen en warmtepomp
– Meterkast
– Mogelijkheid tot reclame op de eigen gevel

Uitstraling
Een representatief bedrijfsgebouw is hét visitekaartje van uw onderneming. Bedrijfsgebouw Griftdijk-Zuid is een ontwerp van Driessen Architectuur met een hoogwaardige en moderne afwerking.

De units aan de voorkant van het gebouw hebben een stedelijke, representatieve uitstraling en ruim uitzicht over het groen en de tegenoverliggende woonwijk. De units aan de achter- en zijkant van het gebouw kijken uit op de sportvelden van sportpark Nieuw Baveren.

Van Casco tot Turn-Key
De bedrijfsunits worden casco opgeleverd met een optioneel basispakket aan voorzieningen. Verder heeft Vastadis een partner die voor u de gehele afbouw op zich kan nemen. Dat heeft als voordeel dat u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar een betrouwbaar afbouwbedrijf dat op tijd aan de slag kan gaan en kwaliteit levert.

Natuurinclusief bouwen
In het ontwerp is veel aandacht voor een gezonde en aantrekkelijke leefomgeving voor mens en dier. Zo zorgt bijvoorbeeld het groene parkeerdek voor verkoeling in de zomerhitte maar ook voor extra wateropvang. En wordt om het gebouw ruimschoots groen aangelegd. Dat trekt insecten aan, wat weer goed is voor vogels en vleermuizen.

Slimme oplossingen als inbouwkasten bieden ruimte voor broedende vogels en vleermuizen. En met het planten van appel- en perenbomen wordt aangesloten op het karakter van de Betuwe.

Voorzieningen terrein
Laden en lossen gebeurt aan de zij- en achterkant van het gebouw. Aan de voorzijde vindt u parkeerruimte voor fietsen en voetpaden. Rondom het gebouw is ruim voorzien in parkeerplekken. Door ecorasters zullen de parkeervakken na verloop van tijd veranderen in verstevigde grasvakken en oogt het parkeerveld mooi groen.

De voordelen van kopen
Een eigen ruimte: huren of kopen? Als u op zoek bent naar een eigen pand, staat u voor dit dilemma. Het kan het heel aantrekkelijk zijn om een bedrijfspand te kopen. De voordelen op een rij:

• Investeren in een bedrijfsunit is een stabiele belegging met een gunstig risicoprofiel. Zo zijn de prijzen in de afgelopen 5 jaar met gemiddeld 5,8% per jaar gestegen en over de afgelopen 30 jaar met 3,2% per jaar*.
• De vaste lasten zijn over lange periode constant. Zo weet u waar u aan toe bent. Bij huurpanden loopt u het risico op huurverhoging bij verlenging van de huurovereenkomst.
• Bij veranderde bedrijfsomstandigheden kan het pand worden verkocht of verhuurd. Bij een huurpand kunt u meestal niet tussentijds opzeggen.
• Een gekocht pand is altijd beschikbaar. Bij een gehuurd pand is het afwachten of de huurovereenkomst wel wordt verlengd.
• Het pand kunt u helemaal naar uw eigen wensen aanpassen of verbouwen.

*Bron: ASRE op basis van NVM Business en Strabio en SriVAD.

Vereniging van Eigenaren
Het volledige complex met 28 bedrijfsunits) wordt ondergebracht in een Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE zal het beheer van het gebouw (laten) uitvoeren en de gemeenschappelijke belangen behartigen. Het gebouw wordt in appartementsrechten gesplitst. Alle eigenaren zijn lid van de VvE. De kosten voor het beheer bestaan o.a. uit verzekeringen, het onderhoud aan de buitenzijde van het gebouw, het beheer van het groen en eventuele aanvullende voorzieningen. De VvE beslist hier over.

Start bouw
De bouw van bedrijfsgebouw Griftdijk-Noord is inmiddels begonnen en de oplevering is uiterlijk 30 september.

Dit project is een initiatief van Vastadis Projectontwikkeling en wordt uitgevoerd met gerenommeerde partners als architectenbureau Driessen Architectuur en Vivara Pro.

Heeft u nog een vraag?
Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Luc Beumer Vastgoed uit Nijmegen of Vastadis Projectontwikkeling uit Cuijk maken. Wij vertellen u graag meer.

Deze tekst en het beeldmateriaal is bedoeld ter beeldvorming. Aan deze beschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

 • Adres: Griftdijk 97- 117
 • Plaats: Nijmegen
 • Huur/koop: Koop
 • Type: bedrijfsruimte
 • Bestemming: Nijmegen
 • Vraagprijs: € 249.940,- k.k.
 • Oppervlakte: 55 m2
 • Bouwjaar: 2022
 • Locatie: Uitstekende lokatie met een makkelijke ontsluiting naar het zuiden (A73) via de Oversteek en naar het noorden via de nabijgelegen oprit snelweg A15.
 • Verdiepingen: 2
 • Bereikbaarheid:
  • Snelweg: op 1000 m tot 1500 m
  • Bushalte: op minder dan 500 m