kantoorruimte

€ 25.000,- per jaar

 BeschikbaarHuur

Bekijk video

Omschrijving

Kantoorruimte centraal in de binnenstad van Nijmegen in een omgeving met bewoning en kantoren. Als bijzondere toevoeging beschikt deze kantoorruimte over een eigen tuin!

De ligging is in een prachtige representatieve omgeving, uitstekend bereikbaar met uitstekende uitvalsmogelijkheden naar de Pr. Mauritssingel/A325. In de directe omgeving zijn mogelijkheden voor een zakenlunch of diner, aangevuld door mogelijkheden in het centrum aangezien deze op loopafstand ligt. Voldoende openbare parkeerplaatsen (betaald parkeren) aan beide kanten van de straat.

Vloeroppervlakte:
Het totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 120 m2 v.v.o.
Kelder/berging: ca. 29 m2 Begane grond: ca. 91 m2
*Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter geen meetrapport aanwezig.

Indeling:
Het kantoor is via de entree van het appartementencomplex bereikbaar. De kantoorruimte mooi afgewerkt en ruim van opzet, met veel daglichtinval zowel aan de voor- als de achterzijde. De eigen tuin aan de achterzijde biedt lucht en ruimte en een prettige verblijfsruimte op mooie dagen. Vanuit de tuin is een kleine opslagruimte bereikbaar.
Het kantoor biedt naast een gezamenlijke kantoorruimte ook een vergader-/presentatie-ruimte. Daarnaast is er nog een ruimte ingericht met kleine pantry, van waaruit de tuin via een schuifpui bereikbaar is. Het kantoor is aan de straatzijde beveiligd met een rolluik aan de binnenzijde. Ook aan de achterzijde zijn rolluiken.

In het souterrain is een gemeenschappelijke ruimte waar de huurder enige opslagruimte heeft. Er is daarnaast een aparte berging waar de waar de c.v.-installatie hangt en er is een separate kleinere en lage ruimte in gebruik als opslag en waar ook de patchkast van de huurder staat. Het souterrain heeft ook een buitentoegang.

Opleveringsniveau:
In huidige staat. Aan de huurovereenkomst zal een opleveringsrapport gehecht worden welke de opleveringstoestand per datum van de huuringang weergeeft. Naast een eigen aansluiting op elektra in de meterkast, is er ook een aansluiting op glasvezel.

De bestemming laat gebruik ten behoeve van praktijkdoeleinden toe, het huidige gebruik is als kantoor.

Huurprijs € € 2.083,33 per maand excl. BTW

Energielabel:
De ruimte heeft op dit moment nog een D-label, de eigenaar zal maatregelen nemen om het pand in ieder geval naar een C-label te brengen.

Parkeren
Aan de voorzijde van het object is ruimschoots parkeergelegenheid (betaald) aanwezig.
Er is een optie aanwezig om een parkeerplaats te huren in de directe nabijheid, afgesloten middels een hek. Huurprijs hiervan is € 85,- per maand excl. BTW.

Servicekosten
In de servicekosten (€ 100,- per maand) is naast het dagelijks gebruik algemene voorzieningen (schoonmaakkosten hal, verlichting etc.) ook het voorschot van het gasverbruik van de mr. Franckenstraat 80 opgenomen.

Huurovereenkomst op basis van een ROZ model kantoorruimte, huurder dient een bankgarantie of waarborgsom als zekerheid te stellen ter hoogte van 3 maanden huur inclusief BTW.
Verhuurder heeft voorkeur voor een langere huurtermijn, minimaal 3 jaar.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

 • Adres: Mr. Franckenstraat 80
 • Plaats: Nijmegen
 • Huur/koop: Huur
 • Type: kantoorruimte
 • Bestemming: Nijmegen
 • Vraagprijs: € 25.000,- per jaar
 • Bouwjaar: 1981
 • Servicekosten: € 100,-
 • Aantal parkeerplaatsen: 1
 • Energielabel:
  • Klasse: D
  • Index: 1.45
  • Einddatum: 140 2029-05-20 2029