kantoorruimte

€ 100,- per vierkante meter per jaar

 BeschikbaarHuur

Bekijk video

Omschrijving

Op een uitstekend zichtbare locatie aan de Saltshof gelegen kantoorruimte bestaande uit 2 verdiepingen, tezamen ca. 439 m2 VVO als gebruiksvloeroppervlak, exclusief aandeel gemeenschappelijke ruimte. Zeer goede bereikbaarheid met de auto, mede door de directe verbinding met de snelwegen A326 en de A73 (Nijmegen-Venlo-Den Bosch).

In het kantorencomplex zijn meerdere bedrijven gevestigd, waaronder Involon, Fox Groep, Numblees, VWGNijhof Wijchen en fysiotherapie Fizik. Centraal op het terrein ligt een lunchroom annex cafetaria.

Indeling:
Via de overdekte entree komt men in het voorportaal met trap en lift naar de verdiepingen.
Bij de 2e verdieping is op de overloop wachtruimte en de toegang naar de dames en heren toiletten. via een afsluitbare grote deur komt men in het kantoorgedeelte waarbij de kantoorruimten middels een centrale gang bereikbaar zijn, op de 2e verdieping gaat het om 4 kantoorruimtes en 2 spreekkamers.
Verder is er een pantry en een separate nooduitgang met noodtrappenhuis waar tevens de meterkast per verdieping is
De ruimte op de 2e verdieping is ca. 222 m2 VVO groot, exclusief ca. (50% van) 28 m2 gemeenschappelijke ruimte op begane grond en eerste verdieping, tezamen 236 m2.

Op de 1e verdieping is er een ruime overloop met aansluitend wederom een sanitaire groep. Ook hier een centrale gang met aan weerszijden kantoorruimten, 5 stuks in totaliteit. Ook hier een centrale pantry pantry aanwezig en de technische ruimte met de installaties. Verder zijn er 4 kantoorkamers en 2 spreekkamers.
De ruimte op de 1e verdieping is ca. 207 m2 VVO groot, zonder de overloop, exclusief (50% van) ca. 28 m2 gemeenschappelijke ruimte 1e verdieping en begane grond, tezamen 221 m2.

Het gebouw is geïsoleerd en voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas. Verwarming en ventilatie middels een ventilatie-/luchtbehandelingssysteem per verdieping. Daarnaast kabelgoten voor netwerkbekabeling en stopcontacten voor elektra. Aan de buitenzijde zijn screens aanwezig om lichtinval (van buitenaf) te verminderen.
Alle verdiepingen hebben een noodtrappenhuis welke ontsluit naar de begane grond en naar buiten.
De bijgevoegde foto’s bieden een weergave met de 3e verdieping welke nog ingericht en in gebruik is en de 2e verdieping die inmiddels leeg en ontruimd is.

Het voorschot aan servicekosten is € 390,- per verdieping per maand, excl. BTW. Betreft GWE en kosten lift.
Huisnr. 1004 heeft een energielabel A en huisnr. 1006 heeft een energielabel B.

Het omliggende parkeerterrein is een openbaar parkeerterrein, in de directe nabijheid zijn opstapplaatsen voor bus, Wijchen heeft een treinverbinding onder andere met Nijmegen.

Kenmerken

  • Adres: Saltshof 1004- 1006
  • Plaats: Wijchen
  • Huur/koop: Huur
  • Type: kantoorruimte
  • Bestemming: Wijchen
  • Vraagprijs: € 100,- per vierkante meter per jaar
  • Bouwjaar: 1996
  • Servicekosten: € 780,-