De ondernemende bedrijfsmakelaar voor
Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Land van Cuijk

Sterrebosweg 19a

Wijchen winkelruimte - Huur €950 per maand
Het gaat om de laatste winkelruimte aan de groene zijde van het centrum van Wijchen. Doordat er geen winkels aan de andere zijde van de het wandelgebied (autoluw) met een fietsenstalling liggen krijgen deze etalages de volle aandacht!
In de parkeerkelder is 1 parkeerplaats bij het gehuurde inbegrepen, meerdere parkeerplaatsen zijn bespreekbaar.

Vanuit het parkeerterrein aan de Kasteellaan biedt de Sterrebosweg een verbinding met de Burchtstraat waar een Action is gevestigd en waardoor bezoekers naar het centrum getrokken worden. Verder zijn aan de kruisende Spoorstraat in de nabijheid een Hema gevestigd en aan de andere zijde van de kruising een Blokker.
Sterrebosweg 19 en 21 zijn recent verhuurd aan Kringloopwinkel de Cirkel zodat daarmee de loop op de Sterrebosweg zal toenemen.

De winkelruimte ter grootte van ca. 82 m2 is gebouwd in 2008 en is voorzien van een meterkast met de aansluitingen op de nutsvoorziening, achter in de winkel is de magazijnruimte met pantry en een toilet.
De entree bestaat uit een geheel glazen pui om de frontbreedte van ca. 2 meter zo optimaal mogelijk te kunnen benutten, de winkel is in het 2e deel breder.

De ruimte heeft een grote warmwaterboiler in de magazijnruimte, er is geen verwarmingsvoorziening aanwezig.
Het laatste gebruik was als kapsalon.

Wijchen, centrum in Tweestromenland, is een gemeente van 40.000 inwoners in het land van Maas en Waal. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en caf├ęs. Ook de bewoners uit de omgeving komen er graag naar toe om zaken te doen of andere mensen te ontmoeten.

Er is een actief Centrummanagement waarbij de Centrummanager het directe aanspreekpunt is. Mede als gevolg van het actieve beleid kent Wijchen een aantrekkelijk en gevarieerd winkelaanbod met veel minder leegstand dan bij een centrum van deze omvang gebruikelijk is!

Overdracht

Laatste wijziging
19 oktober 2017
Huur
€950 per maand
BTW belast
None%
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Nevenbestemmingen
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Binnen waardering
goed
Buiten waardering
goed

Omgeving

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Parkeerfaciliteiten
optie op meerdere parkeerplaatsen in de parkeergarage