De ondernemende bedrijfsmakelaar voor
Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Land van Cuijk

de Kloostertuin 52

Boxmeer winkelruimte
In het overdekte winkelcentrum De Kloostertuin ligt deze ruime en makkelijk bereikbare winkelruimte met een etalage over de gehele breedte van de winkel.

In de directe omgeving zijn al vele jaren dezelfde winkels gevestigd, met andere woorden en vertrouwde omgeving voor het winkelend publiek. Op de internetsite van centrumboxmeer.nl is onder het tabblad De Kloostertuin een weergave van alle aldaar gevestigde winkels zichtbaar.

De winkelruimte is voorzien van toilet en pantry, verder ook (ter overname) voorzien van een c.v.-installatie met radiator en hete luchtgordijn, rolhekwerk. De ruimte is verder afgewerkt met een plafond en een laminaatvloer.

Aan beide zijden van winkelcentrum de Kloostertuin is een terrein met gratis parkeermogelijkheden, daarnaast biedt het aansluitende Raadhuisplein nog eens extra ruimte om te parkeren.
Elke donderdag is er markt op het Raadhuisplein en elke vrijdag is het koopavond. Daarnaast zijn er regelmatig koopzondagen.

De horeca in Boxmeer heeft de handen ineen geslagen om het centrum aantrekkelijk en levendig te maken waardoor bezoekers van diverse terrasjes gebruik kunnen maken. Verder heeft Boxmeer een actief centrum management (CMB) wat via reclamebelasting budget heeft ter promotie van het centrum. De gehele gemeente Boxmeer heeft ruim 28.000 inwoners.
De winkels in de Kloostertuin zijn GEEN reclamebelasting verschuldigd indien ze geen reclameuiting(en) hebben die vanaf de openbare weg zichtbaar is/zijn!!

Is de belangstelling gewekt naar aanleiding van het bovenstaande? Neem dan contact voor een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Overdracht

Laatste wijziging
29 december 2017
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Nevenbestemmingen
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Binnen waardering
Buiten waardering

Omgeving

Ligging
wijkwinkelcentrum
Parkeerfaciliteiten
direct aansluitend, blauwe zone