De ondernemende bedrijfsmakelaar voor
Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Land van Cuijk

Hooistraat 32

Druten kantoorruimte - Huur €75 per vierkante meter per jaar
Multifunctionele kamers vanaf van ± 24 m² tot ± 154 m² te huur (excl. aandeel in de gemeenschappelijke ruimten), al dan niet gemeubileerd, uiteraard is het ook mogelijk een verdieping of een deel van het complex te huren. Op het parkeerterrein zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig, en is er ruimte om fietsen te stallen.

De huurder maken gebruik van de aanwezige toiletvoorzieningen bestaande uit dames- en herentoiletten, en er zijn mogelijkheden voor internetaansluitingen aanwezig zodat een huurder zijn eigen internetaansluiting tot stand kan brengen, al dan niet gecombineerd met telefonie.
De verdiepingen van het pand zijn naast 2 trappartijen ook via een lift toegankelijk.

Overdag is het pand geopend en kunnen gebruikers hun bezoekers ontvangen, indien gewenst kan gebruik gemaakt worden van service zoals vergaderruimten, spreekkamers en/of receptieservices. Uitgebreidere services kunnen desgewenst ook voorzien worden.
Huurders zelf hebben 24/7 toegang tot het pand.

Het gebouw ligt op loopafstand van het centrum in een woonwijk tegen de dijk van de Waal. Druten ligt in het centrum van het Land van Maas en Waal en heeft een goede ontsluiting naar de A15/A73/A50 zodat een uitval naar alle delen van het land geen probleem vormt.

Middels servicekosten zal bijgedragen worden in het schoonhouden en onderhouden, verlichten en verwarmen van de algemene ruimten.

De oorspronkelijke bouw dateert van 1922 met een laatste grote verbouwing in 1976 ten behoeve van een aannemersbedrijf. Het pand leent zich door zijn ligging en indeling zeer goed voor gebruik in vorm van dienstverlening, kantoor- of praktijkruimte.

Overdracht

Laatste wijziging
22 januari 2018
Huur
€75 per vierkante meter per jaar
BTW belast
21,0%
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Nevenbestemmingen
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Periode
1906-1930
Binnen waardering
goed
Buiten waardering
goed

Omgeving

Ligging
winkelgebied stadscentrum,in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
Fietsenstalling aanwezig.