De ondernemende bedrijfsmakelaar voor
Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Land van Cuijk

Zandstraat 1

Gennep winkelruimte
Op een centrale lokatie bieden we een prachtige grote ruimte die bij de juiste ondernemers een prikkel zal geven om hun bedrijf/onderneming te vestigen.

Een mooie locatie op de juiste plek in Gennep, dicht bij het historische hart, een gezellig centrum en plein met horeca!
Via een zijstraat is de achteringang waar laden en lossen mogelijk is, een goederenlift is aanwezig om het niveauverschil te overbruggen.

De winkel heeft een zeer ruim front waardoor het voor de bezoekers van dit deel van het centrum niet te missen is. De ruimte is voorheen in gebruik geweest bij Blokker. Op basis van de sterk verouderde inrichting/afwerking en installaties heeft de eigenaar de ruimte geheel leeg laten maken zodat een nieuw concept hier alle ruimte heeft om een eigen en nieuwe uitstraling te creëeren.

De oppervlakte van de winkel is 732 m2 volgens de inschrijving Basis Administratie gemeenten (BAG), wat in oppervlakte niet snel geëvenaard wordt door ander aanbod op een prominente lokatie.
Er is overleg over oppervlakte mogelijk, de oppervlakte kan uitgebreid worden met de aansluitend gelegen ruimte aan de Poel 2 waar tot recent de supermarkt Coop in gevestigd was. een oppervlakte van ca. 1.377 m2 (BAG). Tezamen gaat het dan om ca. 2.100 m2.
Een kleiner oppervlak dan 732 m2 zal ook bespreekbaar zijn mits er een andere ondernemer is voor de resterende ruimte, dit om de investeringen van verhuurder die hiertoe nodig zijn een redelijke basis te geven.

De verhuurder staat open voor initiatieven en ideën!

Huurprijs zal afhankelijk zijn van de wensen van een huurder ten aanzien van de staat van oplevering en huurtermijn. Indien om investeringen van verhuurder gevraagd wordt is het van belang dat de plannen goed en realistisch zijn zodat een verhuurder daar ook een redelijk afweging in kan maken.

Overdracht

Laatste wijziging
28 februari 2018
BTW belast
None%
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Nevenbestemmingen
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Periode
1931-1944
Binnen waardering
Buiten waardering

Omgeving

Ligging
winkelgebied stadscentrum