Luc Beumer

Luc Beumer is ruim 25 jaar actief als makelaar. Hij woont en werkt sinds 2002 in Nijmegen. Luc: “Het mooiste aan mijn werk? Ondernemers écht verder helpen. Door goed naar hen te luisteren en de juiste oplossing te vinden voor hun vraagstuk.”

Luc is geboren en getogen in Weert. Hij vertelt: “Mijn werk was de eerste aanleiding om naar Nijmegen te komen, maar ook de liefde speelde een rol. Mijn vrouw komt uit de regio. De omgeving van Nijmegen is prachtig en divers, en dit geldt ook voor het bedrijfsleven. Je komt hier de meest uiteenlopende ondernemers tegen, uit allerlei branches en sectoren. Ieder met een eigen achtergrond en verhaal.”

Betrokken bij de regio
Met 25 jaar ervaring, waarvan ruim 10 jaar in Nijmegen en omgeving, heeft Luc een omvangrijk netwerk opgebouwd. Dit geldt niet alleen in Nijmegen, maar nadrukkelijk ook de omliggende plaatsen/regio zoals Wijchen, Beuningen, Land van Cuijk, Maas Waalgebied, Overbetuwe, Veenendaal. Luc is betrokken bij de regio en neemt actief deel aan ondernemersnetwerken, evenementen en lokale initiatieven, waaronder:

  • Centrum Management Wijchen (commissie branchering en leegstand)
  • Bestuurslid Ondernemers Vereniging Waalsprong
  • Bedrijfshockeycompetitie bij Union
  • Ambassadeur/sponsor van de Vierdaagsefeesten
  • Ambassadeur/sponsor van de Business Breakfast Club (Ronald McDonald Huis Nijmegen)

Van fysio tot makelaar
Van huis uit heeft Luc de opleiding fysiotherapie gedaan. Via wat omwegen kwam hij in de bouw terecht. Luc: “Van daaruit startte ik in 1986 met de opleiding makelaardij en deed ik werkervaring op. In 1989 ben ik beëdigd. In de jaren die volgden, heb ik me gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed. Ik was indertijd vooral werkzaam in de regio’s Boxmeer, Eindhoven, Venray en Venlo (Midden-Limburg), Arnhem en Duiven.”

Volop energie
Wat vindt Luc het mooiste aan zijn werk? “Het contact met al die verschillende mensen en organisaties. Ik krijg overal een blik achter de schermen. Het is prachtig om ondernemers te spreken over hun visie en hen vervolgens te helpen door gezamenlijk de juiste oplossing te bedenken. Ik ben altijd benieuwd waar het volgende telefoontje toe gaat leiden. Dat geeft energie!”

Tevreden klanten
Die persoonlijke betrokkenheid kenmerkt Luc. “Ik zet graag met de klant stappen extra om tot een goede oplossing te komen. Zo ben ik regelmatig bij gemeentes in overleg om in het kader van de bestemming bepaald gebruik mogelijk te maken. Dan probeer ik de belangen van overheid en ondernemers goed op elkaar af te stemmen. Zodat de bedrijvigheid kan toenemen op een manier die ook voor de gemeente gunstig is. Zo probeer ik meerwaarde te bieden aan mijn relaties.”

Goede tip: geen leegstand
Heeft Luc nog een goede tip, die hij vaker aan klanten geeft? “Ik adviseer om leegstand tegen te gaan. Uiteraard om vandalisme en kraken te voorkomen maar óók vanwege verminderde dekking door de opstalverzekering. En natuurlijk vanwege de leefbaarheid. Leegstand is gewoon niet goed voor de omgeving, zowel op bedrijventerreinen als in winkelstraten.”

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat Luc Beumer Vastgoed voor u kan betekenen?
Luc komt graag zelf bij u langs voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.